Zie jij ook zoveel te gekke vintage spullen en inspirerende zelfmaakideetjes?

Pin je alles op Pinterest, heb je een plakboek vol, zit je jezelf te verlekkeren aan al het moois wat op Instagram voorbijkomt, is je lijst favorieten oneindig en heb je inmiddels al aardig wat materialen en spulletjes verzameld? Ben je regelmatig enthousiast om er dan eindelijk iets mee te gaan doen, maar komt het hier toch niet van! Geen tijd, de rust niet hebben, geen energie naast je drukke baan, gaat me toch niet lukken? Zie je allemaal beren op de weg? Of vind je het allemaal zo leuk, maar ben je helemaal niet handig en heb je helemaal geen zin om zelf aan de slag te gaan?

Ik ben zelf creatief en heb een huis vol spullen en materialen, maar het kwam er dus nooit van om er nu eens echt mee aan de slag te gaan! Ik heb de knoop doorgehakt en van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik struin langs rommelmarkten, ik ga naar kringloopwinkels, zoek op internet naar tweedehands producten, ik schilder, ik timmer, ik haak, ik freubel etc. Allemaal dingen waar ik gelukkig van word.


Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

   

Met LIEFDE gemaakt

   

Allemaal UNIEKE producten

   

GRATIS verzenden vanaf € 75,- 

   

Levertijd 2 tot 3 werkdagen

Over Ons

Afbeeldingsresultaat voor locatie icoon

 So Weej
 Schoolstraat 11
 3465 KA Driebruggen

Email
 info@soweej.nl
Telefoon
 06 11 79 24 33

Financiële gegevens


 KVK: 71825541
 

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webwinkel software

Naast Vintage en Coole spullen verzamelt So Weej ook technisch functionele cookies. We slaan geen persoonlijke gegevens op. Zie hiervoor ook onze Privacy Policy
Accepteer geselecteerde cookies